Nebinarna reperka iskreno o svojim nesigurnostima: Neću se prilagoditi da vi vama bilo prijatno

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 14:45

Nebinarna reperka iskreno o svojim nesigurnostima: "Neću se prilagoditi da vi vama bilo prijatno"

Nebinarna reperka i glumica Žanel Mone poznata je po svom upečatljivom stilu, tačnije crno-belim smokinzima i odelima koja nosi već godinama kao način odavanja počasti ljudima iz radničke klase, poput njenih roditelja.

Pevačica se u poslednje vreme našla na meti kritičara zbog skidanja uniforme. Prošlog meseca pokazala je grudi tokom nastupa, ali i u spotu za pesmu Lipstick

Glumica je otkrila kako su joj, dok je nosila odela, ljudi prilazili s komentarima poput: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Tako sam srećan što si pokrivena, a ne kao žene." Žanel to nikada nije shvatila kao kompliment.

S druge strane, prisetila se stilista koji su vršili pritisak na nju da nosi haljine jer je "nova umetnica na sceni". Ona je to odbila i objasnila: "Poštujem sebe, a takođe želim da donesem novu perspektivu. Želim pokazati da sam, bez obzira na to pokazujem li kožu ili ne, seksi."

Sada kaže da odaje počast svim delovima sebe.

Na pitanje o najvećoj nesigurnosti rekla je: "Moje grudi."

Pevačica je objasnila da su joj, kad je počela nositi uniformu, grudi bile manje. Kako su joj grudi rasle, počela je da se oseća neugodno.

"Trebale su mi godine da se osećam ugodno zbog svojih grudi. To je verovatno razlog zašto sam toliko slobodna", rekla je u intervjuu.

"Uvek su me učili da ne činim ništa zbog čega ću privući muškarce. Trebalo mi je dugo vremena da shvatim da nije moja odgovornost prilagoditi svoju slobodu kako bi vama bilo ugodno, kako ne bi pokušali da me siluju ili zlostavljaju", dodala je.

"Imam zemaljsko iskustvo u kojem se izražavam, pokušavam da odam počast svom telu. Ne tražim vašu pažnju. Ne treba da me terate da se osećam loše ili da se sramim jer ne možete kontrolisati vlastite porive", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.