Ne zna se šta je lepše – ona u šestoj deceniji ili njen atraktivni donji veš FOTO

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 13:56

Ne zna se šta je lepše – ona u šestoj deceniji ili njen atraktivni donji veš FOTO

Zvezda serije "Čuvari plaže" opet obara s nogu...

Glumica Dona Deriko (55) često je aktivna na društvenim mrežama, gde objavljuje fotografije u atraktivnim odevnim kombinacijama – najčešće u bikinijima.

Tako je i ovog puta odlučila da svoje mnogobrojne pratioce na Instagramu počasti zanimljivom fotografijom, te je u ženskom donjem vešu zavodljivo pozirala.

Fotka je izazvala pozitivne reakcije kod fanova, a ženska strana Doninih pratilaca bila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je oduševljena njenim izborom donjeg veša. Zaista, ne zna se šta je lepše – Dona u šestoj deceniji ili floralni dezen ovog kompleta za žene.

"Gde si kupila taj veš?", "Prelepa", "Oh, baš si slatka", samo su neki od komentara...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zbog njenih nogu nastala je opšta histerija na mrežama: Pogledajte taj seksepil FOTO

Izvor: B92, 02.Jan.2024

Svi su čekali njene fotorafije za početak nove godine....Glumica Hale Beri često je aktivna na društvenim mrežama. Na Instagramu neretko objavljuje fotografije kako iz poslovnog, tako i iz privatnog života, a poslednjom je, blago rečeno, izazvala opštu histeriju...Kako se vidi, Beri je ponosno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.