Ne biste verovali gde mala Filipinka radi domaći zadatak / VIDEO

Izvor: B92, 17.Jul.2018, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne biste verovali gde mala Filipinka radi domaći zadatak / VIDEO

Osmogodišnja Ilejn Dolfo sa Filipina živi sa svojim roditeljima i četvorogodišnjom sestrom na ulici.

Iako su ovaj kraj poslednjih dana pogodile ozbiljne monsunske kiše, ona je našla način da uradi svoj domaći zadatak.

Ronald Vilanuev je snimio devojčicu kako pokrivena jaknom, pokušava da sakrije knjigu od kiše.

Ilijen mu je rekla da uči da bi se jednog dana sklonila sa ulice, pronašla dobar posao i obezbedila svojoj porodici normalan život, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Skaj njuz.

"Dok joj je porodica spavala, ona je radila domaći. Bilo je negde oko sedam sati. Sigurno će uspeti u životu, jer i pored toga što nema dom, nije tražila izgovor da uradi domaći zadatak", rekao je Roland.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Uprkos jakoj kiši, devojčica na ulici radi domaći sakrivena pod jaknom

Izvor: Radio 021, 17.Jul.2018

Osmogodišnja Ilejn Dolfo sa Filipina živi sa svojim roditeljima i četvorogodišnjom sestrom na ulici...Iako su ovaj kraj poslednjih dana pogodile ozbiljne monsunske kiše, ona je našla način da uradi svoj domaći zadatak...Ronald Vilanuev je snimio devojčicu kako pokrivena jaknom, pokušava da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.