Ne bih nikad to uradio - Alek Boldvin sada tvrdi da nije povukao obarač VIDEO

Izvor: B92, 01.Dec.2021, 21:52

"Ne bih nikad to uradio" - Alek Boldvin sada tvrdi da nije povukao obarač VIDEO

Alek Boldvin je u najnovijem intervjuu otkrio detalj koji potpuno preokreće tragičan nesrećni slučaj sa seta filma "Rust" tokom kojeg je glumac usmrtio koleginicu Halinu Hačins. Naime, on sada tvrdi da uopšte nije povukao obarač.

"Nikad ne bih uperio pištolju u nekoga i povukao obarač. Ja to nikada ne bih uradio i to se nije desilo", rekao je Alek Boldvin.

Objasnio je da mu nije jasno kako je pravi metak završio u pištolju koji se koristio na snimanju i konstatovao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da to nikako nije smelo da se desi.

Kroz suze je govorio o svojoj preminuloj koleginici i o tome koliko mu je teško što je nesrećan slučaj presudio da se njen život tragično završi.

"Svi su je voleli i cenili. Svi", rekao je Boldvin i zaplakao.

Podsetimo, Boldvin je 21. oktobra držao revolver u toku probe na snimanju filma "Rust" na ranču Bonanca krik, u Novom Meksiku, kad je pištolj opalio, ubivši kinematografkinju Halinu Hačins i ranivši reditelja Džoela Souzu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALEK BOLDVIN TVRDI DA NIJE POVUKAO OBARAČ! Preokret u slučaju UBISTVA na filmu - Nikad ne bih to uradio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021

Novi intervju menja slučaj..Glumac Alek Boldvin rekao je Džordžu Stefanopulosu sa ABC News da "nema pojma" kako se bojeva municija našla na setu filma "Rust", i da on "nije povukao obarač" na oružju iz kojeg je jedna osoba ubijena, a druga ranjena...- Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.