Ne bi mi smetalo ni da je ceo Prodidži prisustvovao porođaju

Izvor: B92, 06.Mar.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne bi mi smetalo ni da je ceo Prodidži prisustvovao porođaju"

Brojna sećanja i poslednji pozdravi preplavili su medije i društvene mreže posle smrti pevača britanske elekoro grupe Prodidži (The Prodigy) Kita Flinta. Jedno se, međutim, izdvojilo...

Prezenterka Radija Bi-Bi-Si Fiona Mils podelila je na Tviteru priču o svom porođaju. Ona je napisala da joj se, tokom porođaja, krajem devedesetih, pesma "Firestarter" sve vreme iznova "vrtela" na kasetofonu, zbog toga što je njen muž "zgrabio pogrešnu kasetu".

Uhvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga je velika panika pa sam "umesto da se porađam uz Enju i zvuke okeana, slušala Prodidži."

"I nije mi ni malo bilo žao!"

Milsova je za Tajms objasnila da je, tokom poslednih meseci trudnoće, slušala muziku pevačice Enje i da je, zbog toga, zamolila muža da joj u porodilište donese njene kasete i kastofon.

Međutim, do trenutka kad je on otkrio svoju grešku, već je bilo kasno.

"Već sam bila u bolovima. Gurala sam i vikala iz sveg glasa na njega", prisetila se ona.

"U tom trenutku mi ne bi smetalo ni da je ceo bend prisustvovao porođaju!"

Na kraju se sve dobro završilo, tati je oprošteno, a tadašnja beba je danas tvrdoglavi i svojeglavi 21-ogodišnjak.

Njegova mama danas za to krivi tatin izbor muzike na porođaju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.