Ne, Dvejn Džonson više nije najseksepilniji muškarac na svetu

Izvor: B92, 06.Nov.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne, Dvejn Džonson više nije najseksepilniji muškarac na svetu

Holivudski glumac Idris Elba poneo je titulu najseksepilnijeg muškarca za 2018. godinu i na taj način skinuo s trona svog prethodnika Dvejna Džonsona. Nagradu dodeljuje magazin Pipl (The Peopple), a ranijih godina to su bili Dejvid Bekam, Adam Lavin...

"Kada sam čuo za ovu nagradu rekao sam: 'Ma dajte. Stvarno?. Pogledao sam se u ogledalu, odmerio sebe i rekao: Da, danas si zaista nekako seksi. Ali da budem iskren, to je zaista lep osećaj. Bilo je to lepo iznenađenje. Prija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mom egu, svakako", rekao je glumac.

Nedavno je objavljeno da bi Idris Elba mogao da bude novi tajni agent 007, ali je ta vest ubrzo i demantovana. Možemo da ga gledamo u "Luteru", a nastavio je sa snimanjem nastavka filma "Osvetnici". Takođe je režirao svoj prvi film "Yardi", nastupao je kao di-džej i lansirao svoju liniju odeće.

Glumac je rekao magazinu, prenosi Independent, da je odrastao u istočnom Londonu, kao jedino dete i da su mu roditelji poreklom iz Gane i Sijere Leonea. Ispričao je i da su mu roditelji bili veoma strogi dok je odrastao. Otkrio je i da su ga deca u školi često zadirkivala, ali da ga je interesovao sport, te da je trenirao fudbal, košarku, kriket, hokej i ragbi.

"Bio sam veoma visok i mršav. I moje ime je bilo Idrisa Akuna Elba. Zbog toga su me tu i tamo zadirkivali. Ali, čim sam pustio brkove, postao sam veoma popularan u školi“, rekao je Elba.

Prethodni dobitnici ove nagrade bili su Dvejn Džonson, Dejvid Bekam, Kris Hemsvort, Adam Lavin, Čening Tejtum i Blejk Šelton.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.