Natalija Vodianova za modnu kuću Etam

Izvor: Domino Magazin, 29.Jan.2010, 06:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natalija Vodianova za modnu kuću Etam

Filmska priča sovjetske devojčice

Devojčica po imenu Natalija Vodianova nije imala srećno detinjstvo. Još kao bebu ju je napustio otac. Živela je sa majkom i dve polusestre, od kojih je jedna bolovala od cerebralne paralize. Kao tinejdžerka, dok su se njene drugarice šminkale, slušale muziku, ogovarale i odmeravale dečake, Natalija je pomagala majci da prodaje voće na uličnoj tezgi...

No, priče o američkom snu očigledno nisu rezervisane samo za SAD, neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << put se dese i u Sovjetskom savezu - Natalija je izrasla u prelepu devojku, sa 17 godina se preselila u Pariz da radi kao model, danas živi i radi u Londonu. Možda je se sećate sa prošlogodišnje Evrovizije u Moskvi - vodila je polufinalnu emisiju zajedno sa kolegom Andrejem Malakovim. Ovde je vidite u reklamnoj kampanji za donji veš (i druge krpice) francuske modne kuće Etam - reč je o novoj, prolećnoj kolekciji 2010. Još jednom, bravo za hrabru i lepu Nataliju!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.