Natali Portman gola u Diorovoj reklami

Izvor: B92, 23.Avg.2012, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natali Portman gola u Diorovoj reklami

Popularna glumica, Oskarovka i "novopečena" majka Natali Portman pozirala je gola za novu kampanju modne kuće Dior, u kojoj promoviše "prirodni izgled" uz pomoć proizvoda iz kolekcije "Diorskin Nude range".

Fotograf za Diorovu kampanju bio je Mario Sorenti, a na jednoj od slika Natali u toplesu promoviše karmin "Dior lip colour 169 Grège".

"Odabrala sam boju Grège jer je to boja koju bih i sama koristila. Broj 169 u sebi sadrži različite datume >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su bitni za mene i moju porodicu", rekla je glumica.

Sva zarada od kampanje ide za humanitarnu organizaciju Free the Children. Ova organizacija pomaže u edukaciji devojčica u Keniji, a Portmanova je trenutno ambasadorka ove organizacije.

Kolekcija će biti u prodaji od 14. septembra, a onim ženama koje se odluče da investiraju u nove proizvode Dior "obećava prirodni i životni sjaj".

Natali Portman je 2010. godine postala zaštitno lice Diora, a prošle godine je kritikovala dizajnera Džona Galijana, posle nekoliko njegovih rasističkih izjava. Galijano je kasnije otpušten iz kompanije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.