Nastavnica dala otkaz nakon što se saznalo da ima OnlyFans: Zarađuje više nego u školi

Izvor: B92, 15.Okt.2023, 18:23

Nastavnica dala otkaz nakon što se saznalo da ima OnlyFans: Zarađuje više nego u školi

Brijana Kopage, nastavnica iz Misurija, bila je suspendovana sa posla nakon što je škola u kojoj je radila saznala za njen nalog OnlyFans platformi, a onda je ona odlučila da podnese ostavku.

Kasnije je otkrila da ništa ne gubi jer joj je OnlyFans doneo mnogo više novca nego njen redovan posao.

Brijana Kopage (28) suspendovana je iz srednje škole u Sent Kleru, u državi Misuri, nakon što je njen nalog na OnlyFansu otkriven u septembru.

"Uvek sam osećala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da mi ovaj oblak visi nad glavom, samo nisam znala kada ću biti otkrivena", rekla je.

"Onda, pre otprilike dve nedelje, mom mužu i meni je rečeno da ljudi znaju za to."

Brijana, međutim, ne žali. Rekla je da zarađuje od 8.000 do 10.000 dolara mesečno od sadržaja koji plasira na ovu platformu.

Nastavnici koji imaju privatne naloge OnlyFansu su popularna tema u poslednje vreme.

Jedna nastavnica je ranije ove godine otkrila da je otpuštena kada je otkriven njen sadržaj za odrasle - i rekla da je tada zaradila celu svoju godišnju platu za nastavu za samo šest meseci.

Nalozi su obično anonimni. Kritičari kažu da nastavnici ne bi trebalo da zarađuju od seksualnog sadržaja dok rade sa malom decom; dok drugi kažu da bi trebalo slobodno da koriste svoje slobodno vreme kako žele.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.