Nasmejali mnoge: Jokić asistirao Marjanoviću, ali na malo drugačiji način

Izvor: B92, 15.Avg.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasmejali mnoge: Jokić "asistirao" Marjanoviću, ali na malo drugačiji način

Košarkaši Nikola Jokić i Boban Marjanović nedavno su nas obradovali odličnom igrom na terenu, a dobru atmosferu odlučili su da prenesu i na druga polja.

Naime, na društvenoj mreži Tviter pojavila se fotografija koja je nasmejala mnoge. Na njoj se vidi kako Marjanović ljubi svoju lepšu polovinu, suprugu Milicu, a Jokić, koji sedi za stolom preko puta njih im drži sveću.

Njih troje su se dobro zabavili, a čini nam se pogotovo Jokić, a da li je Nikola odlučio da još jednom izvede savršenu "asistenciju" ili samo nije želeo da bude "levo smetalo", prosudite sami!

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Imala je pomoć jednog košarkaša: URNEBESNO! Šta je Boban Marjanović dobio od žene za rođendan

Izvor: Story, 15.Avg.2019

Košarkaši reprezentacije Srbije Nikola Jokić i Boban Marjanović nedavno su nas obradovali odličnom igrom na terenu, a dobru atmosferu odlučili su da prenesu i na druga polja u životu. Naime, Marjanović je u sredu proslavio rođendan na romantičnoj večeri sa suprugom Milicom Marjanović koja...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.