Naše leto u Provansi

Izvor: Domino Magazin, 26.Avg.2014, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naše leto u Provansi

U domaćim bioskopima od 28. avgusta 2014.

Lea, Adrijan i njihov mali brat, Teo, gluvonem od rođenja, odlaze na letovanje u Provansu, kod dede Pola, koji živi na farmi maslina. Pol nikada nije upoznao svoje unuke, zbog porodičnih nesuglasica.  Za decu ovo letovanje neće biti bajka. Njihov otac je neposredno pre puta nagovestio da će napustiti porodicu.

U toku 24 sata desiće se sudar generacija, prepun nesporazuma između adolescenata i dede, za koga svi misle da >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << je krutih shvatanja. Ali, uzbudljiva Polova prošlost se vraća kroz društvo bajkera, koji će se neočekivao pojaviti. Tokom letovanja, punog neočekivanih događaja,  obe generacije će se promeniti

Uloge tumače: Jean Reno, Anna Galiena, Charlotte de Turckheim, Hugues Aufray…

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.