Izvor: Nezavisne Novine, 12.Mar.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Našao 40.000 evra, vlasnik mu dao 50 – častio kolege

Siniša Dabić je radnik aerodroma “Nikola Tesla“ koji je izgubljenih 40.000 evra vratio vlasniku.

Dabić za svoje djelo nije želio nikakvu nagradu.

Kako je Dabić rekao crnu torbu je pronašao na parkingu, otvorio je i ugledao laptop i novčanik sa novcem.

Prva pomisao je bila da pozove policiju, da se napravi zapisnik.

“Upoznao sam čoveka, došao je posle nekog vremena, posle pola sata i iznenadio se kad je video, sav srećan. Reč je čoveku >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << koji je godinama radio u Norveškoj, došao je sa parama i izgubio ih. Video sam da je bio srećan, drhtao je, kad je izbrojao novac video je da je sve na mestu. Dao mi je 50 evra, ja nisam hteo da uzmem, on je insistirao i onda sam častio kolege“, rekao je Dabić.

Njegove kolege kažu da je uzoran radnik.

(b92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siniša Dabić, dugogodišnji radnik aerodroma "Nikola Tesla" prošle subote je našao torbu sa 40.000 evra i vratio je vlasniku.

Izvor: Press, 12.Mar.2018

Siniša Dabić, dugogodišnji radnik aerodroma "Nikola Tesla" prošle subote je našao torbu sa 40.000 evra i vratio je vlasniku. . Foto: Screenshot. To se dogodilo ispred aerodroma, primetio sam crnu torbu na kolicima za prtljag....

Nastavak na Press...

"U TORBI NIJE BILO 40.000 EVRA" Sestra čoveka kome je Siniša vratio novac ispričala je DRUGAČIJU PRIČU

Izvor: Blic, 12.Mar.2018

Priča o Siniši Dabiću, radniku Aerodroma “Nikola Tesla” koji je pre desetak dana pronašao i vratio torbu sa većom količinom deviza, zapalila je danas društvene mreže. Svi su imali svoje viđenje situacije, a redakciji "Blica" se javila i J. Š., sestra mladića koji je zaboravio torbu na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.