Naša omiljena Albanka

Izvor: Domino Magazin, 24.Sep.2009, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša omiljena Albanka

Eliza Dushku - još malo pa skroz gola albanska guza

Albanski hakeri sa Kosova su juče oborili portal B92.net na par minuta, što stvarno nije lepo, ali to smo im već to oprostili. Za to se baš potrudila njihova sunarodnica - naša omiljena seksi Albanka - Eliza Dushku.

Poznata glumica koja živi i radi u Americi je rekla da se nikada neće slikati gola, ali svaki put kada vidimo njene slike ona na sebi ima sve manje odeće. Ovoga puta skoro pa razgolićena se slikala za magazin Complex. Još malo da sačekamo pa ćemo videti i njenu golu albansku guzu. A to jedva čekamo, naravno zbog bratstva i jedinstva i pomirenja svih naroda i narodnosti Balkana.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.