Naša košarkašica se bori za život: Jelena ima tumor na mozgu, u ovoj utakmici mora da pobedi (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Mar.2017, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša košarkašica se bori za život: Jelena ima tumor na mozgu, u ovoj utakmici mora da pobedi (FOTO)

U prostorijama Beo Art House-a na Vračaru, sutra sa početkom u 19 časova, biće održana humanitarna izložba umetnika koji su donirali svoja dela kako bi doprineli lečenju Jelene Zorić (26), koja boluje od tumora na mozgu.

Na humanitarnoj izložbi svi posetioci imaće priliku da vidite dela preko 30 naših umetnika, među kojima su Tatijana Pirović, Ivana Grubić, Veliborka Bajić, Magdalena Pvlović, Veljko Lalić, Petar Sibinović, Vladimir Lalić.

Jelena je dugogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << košarkašica. Zahvaljujući svojoj sportskoj stipendiji završila je koledž u Americi. Nakon zavšenih studija se vratila u Beograd da nastavi svoju karijeru.

Jula 2016. zbog učestalih i jakih glavobolja, višečasovnog nespavanja, nesigurnog hoda i zujanja u ušima, posetila je lekara. Tada joj se život okrenu za 180 stepeni. Rezultati lekarskih analiza su pokazali tumor na mozgu.

Foto: Promo

Jelena je do sada imala tri operacije, dve nisu ispunile uslov za zračenje, dok su se nakon treće uslovi stvorili i omogućili joj da ode na neophodna zračenja kojih je do sada imala 33. Jelenu čeka još jedna operacija i veliki broj hemoterapija, kao i rehabilitacija.

Foto: Promo

Pomozimo ovoj mladoj košarkašici koja trenutno igra najvažniju utakmicu u životu da i ovaj put odnese pobedu.

Sav prikupljen novac od prodaje umetničkih dela, biće iskorišćen za njenu operaciju i lečenje.

Foto: Promo

Postavka će biti otvorena sutra a posetioci će moći do daljnjeg da je posete u prostorijama Beo Art House-a u Ulici Internacionalnih brigada 87.

Jeleni, inače, možete pomoći i slanjem pporuke sa brojem 241 na 3030, kao i uplatom na dinarski - 160-463422-14, i devizni račun - 00-540-0001929.4.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Nasa kosarkasica se bori za zivot Jelena ima tumor na mozgu u ovoj utakmici mora da pobedi (FOTO)

Izvor: medio.rs, 09.Mar.2017

U julu prošle godine zbog učestalih i jakih glavobolja, nesigurnog hoda i zujanja u ušima, Jelena je posetila lekara. Tada joj se život okrenuo za 180 stepeni

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.