Naša folk pevačica šokirala javnost priznanjem: Udali su je protiv njene volje

Izvor: Prva.rs, 18.Jan.2019, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša folk pevačica šokirala javnost priznanjem: Udali su je protiv njene volje

Sanja Đorđević više od dve decenije uživa u braku sa bivšim fudbalerom Petrom, s kojim ima ćerku Ivanu. Međutim, kako je priznala, za njega se udala protiv svoje volje.
- Mi smo se zabavljali nekoliko meseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se posle zaljubila u njega. Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad - ispričala je Đorđevićeva jednom prilikom.

Inače, nije tajna da je njihov brak moderan, te da nju ne interesuje šta njen muž radi kada mu okrene leđa.
- Puštam ja njega da radi šta hoće. Po njegovom izboru, sve što želi. Život je toliko kratak, toliko imamo stresa i problema, čovek neka sebi da oduška, ako mu je to potrebno - rekla je Sanja kada su je jednom prilikom pitali da li joj je muž neveran.
Izvor: srbijadanas.com/ blic.rs
Foto za thumbf: Youtube sceenshot Grand Production

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Neobična bračna priča: Sanja Đorđević otkrila da se za muža udala nakon jedne nepredviđene noći

Izvor: Story, 18.Jan.2019

Pevačica ističe da čovek sebi treba da da oduška… Folk pevačica Sanja Đorđević više od dve decenije u braku je sa Pericom, bivšim fudbalerom, sa kojim ima ćerku Ivanu. View this post on Instagram A post shared by Sanja Djordjevic (@sanjadjordjevicofficial) on Feb 16, 2017 at 9:58pm PST Sanja...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.