Naručio telefon preko interneta a dobio nešto drugo: Otvorio je paket i skamenio se od straha VIDEO

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 16:09

Naručio telefon preko interneta a dobio nešto drugo: Otvorio je paket i skamenio se od straha VIDEO

Neimenovani mladić iz meksičkog grada Leon, u državi Gvanahuato, nedavno je naručio novi telefon putem interneta, ne sluteći da će završiti u policijskom izveštaju.

Paket je stigao poštom prošlog ponedeljka, a njegova majka ga je unela u kuću i stavila na kuhinjski sto.

Nešto kasnije, momak je stigao kući i sa nestrpljenjem otvorio pošiljku. Umesto telefona zatekao je prizor koji ga je prestravio, prenosi Njujork post.

U kutiji se nalazila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ručna bomba pripremljena da eksplodira! On je uspaničeno pozvao policiju, koja je ogradila područje oko njegovog doma i deaktivirala opasnu napravu.

Za sada nije poznato ko je poslao bombu, a veruje se da je greškom završila u rukama mladića.

Ovakva ubojita sredstva nisu novitet, jer se koriste u obračunima lokalnih narko-kartela. U proteklih šest godina policija je zaplenila više od 600 improvizovanih “paklenih naprava” samo u Gvanahuatu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.