Napušta domovinu? Poznati glumac uzeo italijansko državljanstvo

Izvor: B92, 23.Sep.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napušta domovinu? Poznati glumac uzeo italijansko državljanstvo

Britanski glumac Kolin Firt izjavio je danas da je uzeo italijansko državljanstvo kao "smislen" potez usled političke neizvesnosti u svetu.

Firt, koji je oženjen aktivistkinjom za zaštitu životne sredine Livijom Điuđioli, rekao je da sada ima dvojno britansko-italijansko državljanstvo, a da će njegova supruga tražiti britansko. Njihovi sinovi već imaju dvojno državljanstvo.

Britanski glumac je naveo da on i njegova supruga dosad nisu mnogo razmišljali o različitim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pasošima, ali da "sada s neizvesnošću" misle da ima "smisla" da imaju isto državljanstvo.

Firt je rekao da će "uvek biti ekstremni Britanac", ali da "strastveno voli Italiju".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kolin Firt uzeo italijansko državljanstvo zbog neizvesnosti u svetu

Izvor: Blic, 23.Sep.2017

Britanski glumac Kolin Firt izjavio je danas da je uzeo italijansko državljanstvo kao "smislen" potez usled političke neizvesnosti u svetu...Firt, koji je oženjen aktivistkinjom za zaštitu životne sredine Livijom Điuđioli, rekao je da sada ima dvojno britansko-italijansko državljanstvo, a da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.