Napali Miloša Bikovića zbog ove fotografije: Šta ćeš sa ustašama FOTO

Izvor: B92, 27.Jul.2020, 10:14

Napali Miloša Bikovića zbog ove fotografije: "Šta ćeš sa ustašama" FOTO

Glumac Miloš Biković predmet je napada nakon što je objavio fotografiju na Instagramu koju su neki ocenili kao spornu.

Biković je za svoj odmor izabrao Hrvatsku i sda je na Crvenom otoku, koji ga je oduševio.

Dok je veći deo njegovih pratitelja bio oduševljen prizorom komentarišući da i oni vole Hrvatsku, deo ga je brutalno napao zbog izbora destinacije za odmor.

"Oluja i Jasenovac zaista ti ne znače ništa?", "Samo letuj tako na mestu gde su Srbi zaklani!", "Šta ćeš sa ustašama", samo je jedan deo napada koji se nalaze na objavi glumca, koja ima preko 170.000 lajkova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovo NIJE OČEKIVAO! Bikovića ‘RAZAPELI’ na društvenim mrežama!

Izvor: Svet, 27.Jul.2020

Popularni glumac Miloš Biković odlučio je da odmor provede u Hrvatskoj i napuni baterije za nove radne pobede.. Bikovic je na Instagram profilu objavio fotografiju sa Crvenog otoka gde je iskazao svoje oduševljenje prizorom, međutim, njegovi pratioci nisu bili nimalo blagonakloni u komentarima.. ...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.