Naomi Kembel objavila retku fotografiju sa ćerkom – ali nešto čudno se dešava...

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 11:00

Naomi Kembel objavila retku fotografiju sa ćerkom – ali nešto čudno se dešava...

Bivši supermodel Naomi Kembel nedavno je podelila retku fotografiju sa ćerkom, a pažnju javnosti privukao je nepoznati muškarac.

Naime, 53-godišnja manekenka, koja je samo pre nedelju dana dobila drugo dete, uslikana je u sasvim običnoj porodičnoj šetnji sa ćerkicom i to u Diznilendu.

Kako se vidi sa fotografija koje je manekenka lično podelila na Instagramu, majka i ćerka su se ludo zabavljale u Diznijemo svetu, a njihovoj zabavi se priključio i nepoznati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << muškarac.

S obzirom da je njegovo lice bile prekriven emotikonom na fotografiji, evidentno je da bivša manekenka nije htela da svet sazna o kome je reč.

Ostaje nam samo da čekamo, jer se nešto čudno dešava...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.