Ko bi rekao da ova žena ima 60 godina, njeno zategnuto telo je raj za oči FOTO

Izvor: B92, 31.Okt.2023, 12:07

Ko bi rekao da ova žena ima 60 godina, njeno zategnuto telo je raj za oči FOTO

Glumica Demi Mur često je aktivna na svojim društvenim mrežama, te je nedavno objavila kompilaciju atraktivnih fotografija na Instagramu.

Kako se vidi, 60-godišnja glumca posetila je Veliki kanjon reke Kolorado, a društvo na ovom putovanju pravila joj je grupica njenih najbližih prijatelja koji su joj izmamili osmeh.

Pet stvari koje Demi Mur radi drugačije, pa u 61. godini izgleda kao devojka

I dok se jedan deo korisnika društvenih mreža >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << divio lepoti prirode, drugi deo, je pak, iskoristio priliku da ostavi komplimente posvećene glumici.

Fit figura i zategnuto telo Demi Mur na prvoj fotografiji mnogima su ulepšali dan, a celokupni doživljaj bio je upotpunjen fotografijama kanjona.

Čini se da je Demi Mur uspela da vrati osmeh na lice nakon svih nesrećnih događaja u životu. Krah 13-godišnjeg braka sa Brusom Vilisom je bio početak, a onda su usledeli i nemili događaji sa 15 godina mlađim kolegom Eštonom Kučerom, a to je bio njen kraj.

Ipak, Demi Mur je uspela da se izvuče iz ovog pakla, te poslednjih nekoliko godina diše punim plućima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sablasna scena u Beogradu uznemirila prolaznike: "Ovo je morbidno" FOTO

Izvor: B92, 31.Okt.2023

Na društvenim mrežama kruži sablasna fotografija snimljena u beogradskom naselju Krnjača, a na njoj se jasno vidi obešena lutka, koja podseća na obešenog čoveka...Nimalo prijatan prizor zabeležen je na periferiji Beograda. Naime, sa zgrade je visila odevena lutka koja podseća na obešenog muškarca,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.