Nakon što joj je rak metastazirao, Šenon Doerti ne gubi želju za životom: Živi ga punim plućima

Izvor: B92, 02.Dec.2023, 09:03

Nakon što joj je rak metastazirao, Šenon Doerti ne gubi želju za životom: Živi ga punim plućima

Ubrzo nakon što je javnost saznala da se treći put razvodi, glumica Šenon Doerti (52) otkrila je da joj je rak, s kojim se bori već godinama i koji je u četvrtoj fazi, metastazirao i na mozak.

Uprkos tome Šenon ne želi da odustane od života, već svom snagom gura napred posvećujući pažnju svom poslu, prijateljima i svom psu.

Izvori bliski Šenen za TMZ kažu da ona, iako bolesna, radi punom parom, s obzirom na to ida ima pregršt zakazanih nastupa unapred. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Oni kažu da je stalno zauzeta izeđu ostalog jer je deo različitih konferencijama, kao što je nedavno održana 90s Con na Floridi.

Šenon pred sobom ima napornu sedmicu, a kako kaže izvor za TMZ, ona bi ove nedelje trebalo da promoviše svoj potkast "Let's Be Clear With Shannen Doherty", pored toga će se pojavljivati u jutarnjim programima.

Šenen je 2015. godine dijagnostikovan rak dojke, a nedavno je otkrila da se rak proširio na njen mozak. Ipak, izvori tvrde da nije klonula duhom, te uveliko pravi planove za budućnost, je smatra da kancer u 4. fazi nije njena smrtna kazna, ali se i uzda u napredak medicine.

Glumica i dalje izlazi na večere i obavlja svakodnevne stvari kao što je šetanja psa, a nedavno je uživala i u krstarenju po Evropi.

Nakon svega što su izvori rekli o holivudskoj glumici koju pamtimo iz hit serija "Beverli Hils" i "Čari", čini se da ona ne namerava da odustane od života već hrabro gura napred.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.