Nakon smrti supruga legendarnoj pevačici su najveća radost njena tri sina

Izvor: B92, 27.Nov.2018, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon smrti supruga legendarnoj pevačici su najveća radost njena tri sina

Kandaska pevačica Selin Dion dugo se oporavljala od suprugove smrti.

Snagu da nastavi dalje pronašla je u sinovima, ali i muzici. Kada ne nastupa, Selin vreme provodi sa svoja tri sina. Oni su razlog svakog njenog osmeha.

Talentovana pevačica je za magazin Pipl pričala kako izgleda odgajati blizance i kako se nosi sa činjenicom da su fizički poptuno isti, ali karakterom drugačiji.

"Vrhunac mog dana su momenti koje provodim sa decom“, kaže Selin. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Iako su blizanci, oni su jako različiti. Ako jedan voli majice sa prugama, drugi će hteti nešto sasvim drugo. Oni traže da budu jedinstveni i te sitnice su bitne za njihov mentalni razvoj“, kazala je.

Selin je nedavno kreirala liniju odeće za decu koja nema razlike po polovima, već je odeća univerzalna za dečake i devojčice.

Pevačica sa pokojnim suprugom Reneom Anžilijem ima tri sina, Rene Čarlsa (17) i blizance Edija i Nelsona (8) koje su dobili nakon šest pokušaja vantelesnih oplodnji.

2016. godine Selin je izgubila supruga posle njegove duge i teške borbe sa rakom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.