Nakon operacije polnog organa traži pravog: Nude joj pola miliona dolara za nevinost FOTO

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 20:13

Nakon operacije polnog organa traži pravog: Nude joj pola miliona dolara za nevinost FOTO

Manekenka i influenserka Hulia Medeiros tvrdi da je platila više od 9.000 dolara za operaciju vagine kako bi ‘ponovno postala djevica‘, a nakon toga je dobila ponudu od 500 hiljadadolara za seks.

22-godišnja Hulia, koja je postala poznata zbog operacije ali i neverovatne sličnosti sa rialiti zvezdom i preduzetnicom Kajli Džener, rekla je da joj je obožavatelj koji joj želi uzeti nevinost ponudio ogroman iznos.

Posvećeni pratilac prvo je krenuo sa ‘malom‘ >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponudom od 10.000 dolara, a taj iznos je iz dana u dan samo rastao.

"200.000 dolara? Koliko želiš?", napisao joj je u jednoj poruci.

"Molim te, razgovaraj sa mnom. Vrlo sam ozbiljan. 500.000 dolara?", nastavio je i poslao joj čak broj svog telefona kako bi se čuli.

Međutim, Hulia nije zainteresovana ‘za prodaju‘ jer se čuva za ljubav.

“Ne želim to da radim zbog novca", otkrila je i dodala:

“Izgubila sam nevinost kada sam imala 17 godina. Bila sam prevarena pre korekcije vagine, požalila sam zbog seksa. Bio je stariji, obećao mi je brak, decu i dom. Nakon što je dobio šta je hteo, otišao je. Sada tražim vezu u kojoj ću se osećati voljeno i u kojoj ću voleti tu osobu.”

Hulia tvrdi da ovo nije prvi put da joj se na ovakav način nudi novac.

“Nije prvi put. Otkako sam bila na rekonstrukciji himena, ljudi su počeli da mi se javljaju i nude puno novca, koji ja nikada ne bih prihvatila. Ovo želim da uradim iz ljubavi, kada nađem pravu osobu. Ne postoji taj novac koji može kupiti moju nevinost. Ja sam pravi romantik", priznala je.

Otkrila je i kako bi trebao da izgleda njen idealan muškarac.

“Visok i finansijski uspešan muškarac. Jako volim riđe i plavokose, ali to nije uslov", otkriva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.