Nakon 10 pokušaja vantelesne oplodnje: Kortni Kardašijan na poseban način saopštila da je trudna

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 10:46

Nakon 10 pokušaja vantelesne oplodnje: Kortni Kardašijan na poseban način saopštila da je trudna

Kortni Kardašijan na koncertu rok benda Blink-182, u kojem je njen suprug Travis Bejker bubnjar, objavila je da je trudna. Dok je njen dragi nastupao ona je držala transparent: "Travise, trudna sam".

Kortni Kardašijan posle održanog koncerta na Instagramu je potvrdila da čeka prvo dete sa Bejkerom.

Kada je najstarija sestra porodica Kardašijan podigla transparent Travis je odmah skočio sa scene, sišao u publiku da bi je zagrilo i poljubio.

Kortni je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krajem prošle godine rekla da je posle 10 pokušaja vantelesne oplodnje odustala od ovog načina da dobije dete jer, kako je rekla, bila je često nezadovoljna, neraspoložena i imala je simptome teške depresije.

Prvi put o VTO-u Kortni je govorila u rijaliti programu "The Kardashians" kada je priznala svojoj majci Kris Džener da je odlazak kod ginekologa bio "užasan".

"Ovi pokušaju su sve samo nisu divno iskustvo. Lekovi koje uzimam dovode me u stanje menopauze, doslovno menopauze. Depresivna sam i počela sam da se gojim", rekla je Kortni.

Rijaliti zvezda ima troje dece - Mejsona (13), Penelope (10) i Rejna (8) sa bivšim dečkom Skotom Disikom (39).

Travis Bejker pre Krotni dobio je dvoje dece sa bivšom suprugom Šanom Moakler, sina Landona (29) i ćerku Alabamu (19).

Kortni i Travis započeli su svoju vezu i brak krajem 2020. godine posle više od 10 godina prijateljstva. U februaru 2021. godine otkrili su da su u vezi, a već u oktobru da su vereni.

Par je posle opštinskog venčanja u Santa Barbari u maju 2022. godine otputovao u Italiju zbog ekstravagantne proslave sa porodicom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.