Nakit po vašoj želji

Izvor: B92, 19.Okt.2010, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakit po vašoj želji

Chamilia je veoma uspešna i napredna kompanija u kategoriji nakita usklađenih po željama i zahtevima kupca. Ona dizajnira i proizvodi perle i prateće narukvice, ogrlice i priveske, komade koji inspirišu žene da kreiraju personalizovan nakit po želji.

Izvor: www.ministudiomagazin.com


Dizajnerka ove sve veće zbirke sa više od 600 jedinstvenih perli je Killijan Rider (Killian Rieder), bivša dizajnerka za Ralfa Lorena koja je diplomirala prestižni Modni institut >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za tehnologiju (Fashion Institute of Technology).

Chamilia redovno predstavlja više od 100 novih perli godišnje. Fokus je na dizajnu visokog kvaliteta, sa puno stila, složenih i bogatih boja - karakteristike koje inspirišu i pružaju lični izraz u dizajnu nakita. Koristeći Chamilia luksuzne ručno izradjene perle od 14k zlata, čistog srebra, Swarovski kristala, italijanskog Murano stakla i kamenja u boji, korisnici mogu napraviti svoj posebni niz na klasičnoj narukvici.

Deo prihoda od prodaje perli donira se za istraživanje raka dojke i autizma a Chamilia podržava i programe o dobrotvorne organizacije koji promovišu mir i pomažu deci u svetu.

Chamilia ima dve perle posvećene borbi protiv raka dojke u "Give Back” programu: sa Sterling srebrom i ružičastim cirkonima i od 14-karatnog zlata sa ružičastim cirkonima.

I vi možete dizajnirati svoje simbolične i jedinstvene narukvice pomoću perli, koje predstavljaju nadu, ljubav i istrajnost"

Izvor: www.ministudiomagazin.com

U NOVOM BROJU MAGAZINA MINI STUDIO

Umetnost življenja na salonu MAISON & OBJET

Modni trendovi za sezonu jesen-zima 2010/11

Uživajte u jahti „Riva 86' Domino” i novom audiju” A7

Predstavljamo "Vacheron Constantin” satove

Oprobajte se u dizajniranju nakita po vašoj želji

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.