Najzgodnija od ove tri seks-bombe ima 63 godine – da li možete da pogodite koja? (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Feb.2017, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najzgodnija od ove tri seks-bombe ima 63 godine – da li možete da pogodite koja? (FOTO) (VIDEO)

Nekako, na neki neverovatan način Kristina Brinkli u 63. u godini izgleda kao da joj je tek 30. Kao da u dvorištu ima fontanu mladosti ili uzima neki tajni eliksir. Gledajte, uživajte i inspirišite se.

Na fotografijama za izdanje magazina "Sport Ilustrated" o kupaćim kostimima dok pozira pokraj svoje dve ćerke - Kristi izgleda bolje nego one.

A photo posted by Christie Brinkley on Feb 6, 2017 at 6:22pm PST

U stvari, teško je reći šta je ovde luđe, ali činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da Kristi pozira kraj dve devojke koje su bukvalno dvostruko mlađe od nje i još je zvezda snimanja govori mnogo.

A činjenica je i da ona ovo radi 42 godine od kada se prvi put pojavila u specijalnom izdanju o kupaćim kostimima pomenutog magazina.

Sports Illustrated Swimsuit model Christie Brinkley #BornOnThisDay pic.twitter.com/MxCVQQYvV4

— DJ CandariFebruary 2, 2016

Većini ljudi teško je da poveruje da Kristi tako dobro izgleda u ovim godinama, toliko dobro da većina obično ostane bez reči.

Međutim, ova žena ima i šta da poruči, pa je na svom Instagram profilu u opisu fotografije koja najavljuje specijal "Sport Ilustrateda" napisala: - Hvala magazinu što je poslao snažnu poruku da dobre stvari dolaze u pakovanjima svih veličina i da nemaju rok trajanja. 

Ukoliko postoji žena koja nema rok trajanja, ona je to Kristi Brinkli u kupaćem kostimu u svojim zlatnim godinama.

Inače, Kristi je mislila da je prestara da pozira u kupaćem još kad je napunila 30, a onda joj poziv stigao u 63. Najpre je pomislila: "Nema šanse!", ali pošto je trebalo da se slika sa ćerkama, pristala je da to uradi poslednji put.

A na foto-šutingu je bilo ovako:



Nadamo se da će se predomisliti jer i sa 63 izgleda kao boginja.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.