Najvrelija voditeljka na svetu pozirala gola: Provokativnim slikama zapalila internet FOTO

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 08:50

Najvrelija voditeljka na svetu pozirala gola: Provokativnim slikama zapalila internet FOTO

Dženet Garsija, poznata kao "najvrelija voditeljka vremenske prognoze na svetu", podigla je temperaturu svojom poslednjom objavom na Instagramu dok je pozirala gola u kadi za milione pratilaca.

Garsija sigurno zna kako da podigne temperaturu – i tako je dobila svoju počasnu titulu "najvrelije voditeljke vremenske prognoze na svetu".

Često koristi svoj Instagram, gde se može pohvaliti sa 15 miliona pratilaca, na kojem deli provokativne snimke.

U svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedavnoj objavi meksička TV bomba odlučila je da uživa u malom odmoru kupajući se. I u svom stilu je odlučila da podeli golišave snimak kako bi pokazala kako se opušta.

Na fotografiji, Dženet je nosila suptilnu šminku sa maskarom i sjajem za usne, a kosu je podigla. Razvukla je prekrasan osmeh dok je mirno sedela u kadi sa mehurićima. Ispod slike je napisala: "Najlepša oblina na telu žene je njen osmeh“.

Pošto je podelila provokativni snimak tokom vikenda, objava je prikupila mnogo lajkova i komentara.

"Kako slatko, samo sija", "To slatko lice je sve!", "Vau, ja sam zaljubljen", glasili su samo neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.