Najvrelija objava najzgodnije žene sveta VIDEO

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 20:14

Najvrelija objava najzgodnije žene sveta VIDEO

Atraktivna pevačica je počastila obožavaoce video-snimkom i fotografijama zbog kojih "gore" društvene mreže.

Za Nikol Šerzinger često ponestaje reči koje bi opisale njen izgled u 46. godini - besprekoran ten, telo zbog kojeg joj dodeljuju titulu najzgodnije žene sveta, savršeno lice i žena zbog koje godinama unazad muškarci gube razum.

Najlepši poklon fanovima na društvenim mrežama su njene izazovne fotografije i video-snimci, a upravo time je i "podigla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prašinu" ko zna koji put na Instagramu.

Atraktivna Nikol pozirala je mokra na ivici bazena u crnom bikiniju i pokazala doslovno svaki deo savršenog tela i mnogima izmamila uzdah.

Objava je protkana snimkom i fotografijama, pa pogledajte zbog čega je ova žena neverovatna - kako joj poručuju u komentarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nikol Šercinger novom objavom usijala mreže

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2024, 11:01

Atraktivna pjevačica je počastila obožavaoce video-snimkom i fotografijama zbog kojih "gore" društvene mreže.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.