Izvor: Domino Magazin, 28.Jul.2021, 11:45

Najskuplji pomfrit na svetu

Najskuplji pomfrit na svetu se nudi u njujorškom restoranu Serendipity i košta 200 dolara. Ovaj pomfrit se pravi od krompira Chipperbec, koji je blanširan u sirćetu i šampanjcu. Zatim se prži na čistoj guščjoj masti, ne na ulju, i to ne jednom već dva puta, zbog čega je spolja hrskav, a iznutra mekan. Posle toga […] The post Najskuplji pomfrit na svetu appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Najskuplji pomfrit na svetu FOTO

Izvor: OkRadio.rs, 28.Jul.2021

Najskuplji pomfrit na svetu se nudi u njujorškom restoranu Serendipity i košta 200 dolara. Ovaj pomfrit se pravi od krompira Chipperbec, koji je blanširan u sirćetu i šampanjcu. Zatim se prži na čistoj guščjoj masti, ne na ulju, i to ne jednom već dva puta, zbog čega je spolja hrskav, a iznutra...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.