Najseksi reklame sa Megan Foks (VIDEO)

Izvor: B92, 27.Mar.2011, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najseksi reklame sa Megan Foks (VIDEO)

Bilo da Megan Foks tumara u mokroj spavaćici, kao u filmu „Dženiferino telo" ili oznojena pokušava da popravi automobil ("Transformersi"), uvek uspeva da izgleda neverovatno atraktivno. Predstavljamo vam nekoliko njenih najseksi reklama.

Pontiac Solstice

Megan je glumila u reklami za Pontijak još 2007. inspirisanoj filmom „Transformersi". Rezultat je naterao mnoge muškarce da se zapitaju da li bi više voleli luksuzni automobil, ili takvu lepoticu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pored sebe.

Motorola

U reklami za „Motorolu", Megan se fotografiše u kadi i pita: „Šta će se desiti ako pošaljem ovu sliku".

Kao što ćete videti, desiće se mnogo toga...

Emporio Armani Underwear

Nema reči za ovu reklamu u kojoj glavnu ulogu igra holivudska lepotica. Vrlo je jednostavno: kadrovi beleže svaki centimetar njenog tela u crnom vešu koji više otkriva nego što pokriva, što je bilo dovoljno da zaludi stotine hiljada muškaraca širom sveta.

Armani Jeans

Ponovo u "Armaniju", ali ovog puta u farmerkama u sobi luksuznog hotela. „Nesrećni" dečko iz rum servisa morao je da odbije napojnicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.