Najseksepilniji muškarac na svetu probio led: Prvi tamnoputi par na naslovnici Voga

Izvor: B92, 11.Jun.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najseksepilniji muškarac na svetu probio led: Prvi tamnoputi par na naslovnici "Voga"

Osim što je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu, nedavno se oženio Sabrinom Elbom, a celokupni događaj fotografisan je i objavljen na naslovnoj stranici britanskog magazina "Vog".

Osim što je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu, Idris Elba nedavno se oženio Sabrinom Elbom, a celokupni događaj fotografisan je i objavljen na naslovnoj stranici britanskog magazina "Vog", prenosi Klix.ba.

Idris i Sabrina Elba postali su tako prvi afro-par >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je završio na naslovnoj strani britanskog izdanja ovog magazina, a fotografija prikazuje Idrisa i Sabrinu na venčanju, gde ih je fotografisao Šin Tomas.

"Ove godine punim 47 godina, a bio sam oženjen već dva puta mnogo pre nego što sam upoznao Sabrinu. Nisam planirao da se ponovo ženim, ali... Sabrina je promenila moj stav. Ona je produbila odnose s ljudima koje znam duže od nje, navodeći me tako da i sam počnem da negujem odnose s ljudima oko sebe više nego što sam to činio ranije", kazao je Idris.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prvi tamnoputi par na naslovnici “Voga”: Venčanje najseksepilnijeg muškarca na svetu objavljeno u čuvenom magazinu

Izvor: Story, 11.Jun.2019

Osim što je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu, Idris Elba nedavno se oženio Sabrinom Elbom, a celokupni događaj fotografisan je i objavljen na naslovnoj stranici britanskog magazina “Vog”, prenosi Klix.ba.   View this post on Instagram   A post shared by Idris Elba (@idriselba)...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.