Najseksepilnija žena sveta opravdala titulu: Poslednje fotografije naglasile prirodnu lepotu

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 20:47

Najseksepilnija žena sveta opravdala titulu: Poslednje fotografije naglasile prirodnu lepotu

Najpoznatija plus sajz manekenka Ešli Grejam nedavo je proglašena za najseksepilniju ženu sveta, a sada je iskoristila svoje društvene mreže da "vrelim" fotografijama podseti pratioce zašto upravo ona nosi tu titulu.

Iako ima preko 90 kilograma, njenoj harizmi nema ravne. U običnoj crnoj haljini i nebo plavim štiklama, Ešli Grejam je ponosno pozirala pred objektivom fotoaparata, pokazivajući svaku svoju oblinu i nesavršenost na telu, kojima se, i te kako, ponosi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ovim potezom, Ešli je pokazala da lepotal ljudskog bića dolazi od prihvatanja sopstvenih mana, ali i vrlina.

Naučno je dokazano da je imala najbolje telo na planeti, a evo kako danas izgleda

Kako su istakli u zvaničnom saopštenju magazina "Maksim", koji ju je, inače, proglasio za najseksepilniju ženu sveta za 2023. godnu, plus sajz manekenka je dašak svežeg vazduha u modnoj industriji, te da Ešli nije samo model i pokret.

Izjava najlepše sportske novinarke razbesnela mnoge: "Ti ne izlaziš sa momcima koji nemaju novac"

Kako je izgledalo celokupno fotografisanje, pogledajte u video-prilogu koji je sama Ešli Grejam objavila na svom Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.