Najpoznatiji gorštak sa Zlatibora objavio fotografiju i zbunio celu Srbiju FOTO

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 09:02

Najpoznatiji gorštak sa Zlatibora objavio fotografiju i zbunio celu Srbiju FOTO

Popularni gorštak sa Zlatibora Luka Crepuljarević, osvojio je mnoga srca svojim načinom života, on živi daleko od grada, a često se na društvenim mrežama diči svojim veštinama koje koristi u svakodnevnom radu na selu i brizi o životinjama.

Luka je ponovo dospeo u žižu javnosti nakon što je objavio fotografiju na kojoj je rečima objasnio kako je rodbinski povezan sa ljudima sa fotografije, ali skoro niko to nije razumeo...

Luka je na Instagramu objavio fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kojoj su, kako je objasnio, "njegove babe Cmiljane brat i njena snaja". Ipak, na fotografiji vidi se i uramljena slika, te je Lukinim pratiocima cela situacija postala potpuno konfuzna.

"Večeras mi je srce veliko kao kuća! Na slici je moje babe Cmiljane brat i njena snaja koja je umrla na porođaju! Slikao sam se sa bratićem moje babe Cmiljane, Radojicom, i njegovom ženom Milkom! Srce je puno jer ima ko da me dočeka u kući u kojoj je moja baba Cmiljana devovala!", napisao je Luka.

Nakon ove fotografije, mnogi su se zapitali ko je tu Cmiljana, a ko Radojica, te ko je na fotografiji iz sadašnjosti, a ko na onoj uramljenoj. Ipak, kako je Luka lepo objasnio u opisu fotografije, situacija je prilično jednostavna:

Na fotografiji koju Luka drži u ruci nalaze se brat njegove bake i njena snajka, koja je preminula na porođaju. Neposredno pre smrti, rodila je Radojicu, koji se nalazi sa Lukine leve strane, dok je supruga Milka sa desne. Luka je zapravo posetio porodičnu kuću svoje bake u kojoj danas živi njen sestrić sa suprugom.

Ovde pogledajte kako je luka stekao popularnost gostujući na TV Prva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(FOTO) Luka sa Zlatibora objavio fotografiju sa porodicom i ZBUNIO SRBIJU: Svi se pitaju KO JE OVDE KOME KO?

Izvor: Blic, 17.Feb.2024

Luka Crepuljarević osvojio je Srbiju i region svojom emotivnom pričom da se iz grada preselio na selo jer nije želeo da porodična kuća u selu Semegnjevo propada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.