Najpoznatija dvojnica Kim Kardašijan preminula nakon plastične operacije FOTO

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 12:01

Najpoznatija dvojnica Kim Kardašijan preminula nakon plastične operacije FOTO

Poznato je koliko su estetski zahvati i plastična hirurgija postali popularni poslednjih nekoliko godina. Dok jedni žele da "poprave" stvari koje im se ne dopadaju, drugi žele da izgledaju kao potpuno drugačije osobe. I na kraju ih to košta života.

Ašten Empajr je bila devojka koja je želela da izgleda kao Kim Kardašijan, što je i počela da sprovodi u delo zahvaljujući plastičnim operacijama, koje su joj na kraju došle glave.

Ašten je, kako je preno Dejli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mejl, preminula nakon srčanog udara koji je doživela nakon još jedne plastične operacije.

Nakon njene iznenadne smrti, porodica ove devojke moli sve koji su je poznavali da doniraju novac za njenu sahranu, jer oni trenutno nemaju finansijskih sredstava, navodi Dejli Mejl.

U tu svrhu, porodica je pokrenula GoFundMe stranicu za prikupljanje sredstava.

View this post on Instagram

A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dvojnica Kim Kardašijan preminula nakon plastične operacije

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2023, 10:39

Poznato je koliko su estetski zahvati i plastična hirurgija postali popularni posljednjih nekoliko godina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.