Najlepši Skrebl do sada

Izvor: Domino Magazin, 12.Sep.2013, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepši Skrebl do sada

Samo vam fali konjak i elitno društvo

Evo igračke koju želimo da imamo ove zime! Tako ćemo moći sa našim elitnim društvom da pijuckamo konjak, igramo igru za intelektualce i raspravljamo o svetskoj politici dok pada sneg. Ne, domaće političare nećemo spominjati, to nam je ispod časti.

Scrabble Typography 2nd Edition pored toga ima i super foricu. Sva slova se razlikuju. Sve je dizajnirao Andrew Capener a urađeno je od punog drveta i onda fino izlakirano. >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin <<

U kompletu dobijate slova, tablu, nosače... sve što vam treba! Cena je 199 dolara, ali šta je to za nas!

A ako niste znali, najbolja društvena igra na svetu odnedavno može da se kupi i u Srbiji u verziji na ćirilici i latinici. Kliknite ovde za više detalja.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.