Najlepše reči o najlepšem osećanju: Ovi citati Čarlija Čaplina vratiće vam veru u ljubav

Izvor: BKTV News, 21.Jan.2017, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepše reči o najlepšem osećanju: Ovi citati Čarlija Čaplina vratiće vam veru u ljubav

O ljubavi su mnogi rekli najlepše reči, najlepše stihove, najlepše mudre misli. Uživajte u nekoliko citata o tom lepom osećanju, koje smo odabrali za vas.

Ser Čarls Spenser Čaplin poznat kao Čarli Čaplin ili ranije kao Šarlo Akrobata, filmski režiser, glumac, scenarista i producent britanskog porekla, jedan od najvećih komičara svih vremena, bio i jedan od najvećih ljubavnika tog vremena. Iza sebe je imao četiri braka i desetoro dece, a o ljubavi je rekao:
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
"Kada sam zaista počeo voleti sebe, shvatio sam koliko može biti uvredljivo kada pokušavam da nateram nekoga da radi ono što ja hoću, iako znam da trenutak nije pravi i da ta osoba nije spremna za to, pa čak i onda kada sam ta osoba JA. Danas, ja to zovem POŠTOVANJE."

"Kada sam zaista počeo voleti sebe, prestao sam žudeti za nekim drugačijim životom i mogao sam videti da je sve što me je okruživalo ustvari bilo poziv da rastem i da se razvijam. Danas, ja to zovem ZRELOST."

"Kada sam zaista počeo voleti sebe, prestao sam samom sebi krasti svoje vrijeme, i prestao sam praviti grandiozne projekte za budućnost. Danas radim samo ono što mi donosi radost i sreću. Radim stvari koje volim raditi i koje vesele moje srce i činim to na svoj vlastiti način i u svom vlastitom ritmu. Danas znam da se to zove JEDNOSTAVNOST."

"Kada sam zaista počeo voleti sebe oslobodio sam se svega što nije bilo zdravo za mene: od hrane, ljudi, stvari, situacija i svega ostalog što me je vuklo ka dnu, a dalje od mene samoga. U početku sam to zvao 'zdravi egoizam', ali danas znam da je to LJUBAV PREMA SAMOME SEBI."

Eto, nadamo se da smo onima koju su veru u ljubav izgubili bar malo povratili, a onima koji su je već imali - ojačali.

Pročitajte i šta je o ljubavi rekao veliki muzičar Džon Lenon.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.