Najgledanija televizija: Prva ponovo ispred konkurencije VIDEO

Izvor: B92, 30.Maj.2022, 16:31

Najgledanija televizija: Prva ponovo ispred konkurencije VIDEO

Prva je prošle nedelje bila najgledanija televizija u udarnom terminu sa udelom u gledanosti od 17 odsto, kao i najgledanija komercijalna televizija na nivou celog dana sa udelom od 11 odsto među publikom do 50 godina.

Među najgledanijim TV programima u Srbiji bila je serija "Igra sudbine", koja je dostigla milionski auditorijum i ostvarila prosečni udeo u gledanosti od 26 odsto.

Ispred konkurencije našla se i serija "Kolo sreće" sa udelom u gledanosti od 21 odsto. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gledanije od programa ostalih televizija bile su i emisije "Radna akcija sa Tamarom" sa učešćem od 18 odsto i "Iza rešetaka" sa 15 odsto učešća u gledanosti.

Vikend su obeležile muzičke talent šou emisije. Sa udelom od 18 odsto u ukupnoj populaciji "Zvezde Granda" su bile daleko gledanije od konkurencije, kao i šou "Nikad nije kasno" sa udelom od 20 odsto u istoj ciljnoj grupi.

Vesti Prve, zajedno sa dnevnim magazinima "Jutro" i "150 minuta" protekle nedelje pratilo je blizu dva i po miliona gledalaca.

Sve kanale Kopernikus grupe je tokom prethodne nedelje pratilo više od 4 miliona gledalaca.

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.