Izvor: B92, 26.Jun.2021, 19:46

Najduhovitiji holivudski par: Objave na Instagramu koje posvećuju jedno drugom nasmejaće vas do suza

Važe za skladan i uspešan par koji je oslobođen sujete.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds, glumili su u mnogim filmovima, ostvarili su se kao roditelji, a često svojim objavama na mrežama koje upućuju jedno drugom nasmeju fanove do suza.

Njihovi postovi su duhoviti i oslobođeni od sujete, te nas ne čudi, što polako postaju jedan od omiljenih holivudskih parova današnjice.

Prisetimo se samo kako je Rajan podelio fotografiju svoje žene snimanju filma "Ritam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sekcija" uz komentar: "Blejk bez filtera". A Blejk je uslikana u kadru u kostimu beskućnika.

Kada je Rajanu čestitala rođendan, Blejk je podelila fotografiju na kom mu čačka nos: "Izabrala sam dobru, srećan rođendan", pisala je.

Takođe, Rajan je svojoj supruzi čestitao rođendan, ali ju je isekao sa fotografije.

Par oduševljava i domaću publiku, pa je bilo puno pozitivnih komentara na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.