Najčešće reči na Vikipediji za svaku zemlju na svetu su...

Izvor: B92, 18.Maj.2017, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najčešće reči na Vikipediji za svaku zemlju na svetu su...

Mapa koja pokazuje najčešće reči koje se koriste u stranama najpopularnije veb-enciklopedije - Vikipedije, za svaku od država na svetu, nedavno se pojavila na sajtu Redit. Analizirane su strane na engleskom jeziku, a među čestim rečima se ne nalaze, onosno nisu uzeti u obzir, odeđeni član (the) i reči "zemlja" (country) i "vlada" government).

Neke od najčešćih ponavljanih reči na Vikipediji su:

Mapu najčešćih reči i termina na engleskim stranama Vikipedija za svaku državu na svetu, u visokoj rezoluciji, možete pogledati OVDE.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najčešće reči na Vikipediji za svaku zemlju na svetu su...

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2017

Mapa koja pokazuje najčešće reči koje se koriste u stranama najpopularnije veb enciklopedije - Vikipedije, za svaku od država na svetu, nedavno se pojavila na sajtu Reddit.com...Analizirane su strane na engleskom jeziku, a među čestim rečima se ne nalaze, onosno nisu uzeti u obzir, odeđeni član...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ovo su najčešće reči na Vikipediji za svaku zemlju…

Izvor: NovaEnergija.net, 19.Maj.2017, 11:03

Mapa koja pokazuje najčešće reči koje se koriste u stranama najpopularnije veb-enciklopedije – Vikipedije, za svaku od država na svetu, nedavno se pojavila na sajtu Redit. Analizirane su strane na engleskom jeziku, a među čestim rečima se ne nalaze, onosno nisu uzeti u obzir, odeđeni član...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.