Izvor: Domino Magazin, 19.Okt.2020, 13:15

Najbolji telefoni za gejmere (2021)

Najbolji telefoni za gejmere i 2021 godinu su već pred nama. Naravno, u sledećih nekoliko meseci pojaviće se i novi modeli, ali za sada znamo na koje modele bi trebalo da obratite pažnju ako tražite najbolji telefon za gejmere, odnosno igranje igara. Listu ćemo dopunjavati kako budu izlazili novi modeli. Gejming oprema je vrlo specifična, […] The post Najbolji telefoni za gejmere (2021) appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Defacto Srbija katalog 2021 – Zima je pred nama

Izvor: Domino Magazin, 19.Okt.2020

Defacto Srbija katalog 2021 je tu baš kao i kolekciju za jesen zimu. DeFacto i za ove hladnije dane misli za sve i na sve. Za žene, muškarce, bebe, devojčice i dečake. Pobrinuo se da osmisli moderne a udobne modele koji će štititi od vetra, kiše, snega. Uz to i vrlo povoljne. Defacto Srbija katalog...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.