Najbolji recept za pečeni krompir!

Izvor: NaDlanu.com, 22.Okt.2012, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji recept za pečeni krompir!

Želite li nešto više od pečenog krompira? Iako je dobro ispečen krompir prava poslastica, ponekad mu možete dodati nove sastojke koji će obogatiti okus.

Neoljušten krompir tanko zarežite na jednoj strani i to po celoj dužini tako da može ravno i stabilno da stoji na površini. Zatim izrežite krompir na dvadesetak listića, ali ne skroz do kraja. Režite tako da izgleda kao lepezica.ReceptiKrompir se potom stavi na pleh za pečenje. Premažite ga smesom od maslaca, ulja i soli. Zahvaljujući tome, bit će hrskav i ukusan. Krompir pecite oko pola sata. Nakon što je krompir pečen, možete ga jesti s umakom, povrćem ili bilo čime što vam padne napamet.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.