Najbogatije žene sveta: Rijana je uspela da nadmaši svoju veliku konkurenciju

Izvor: B92, 02.Jun.2023, 15:22

Najbogatije žene sveta: Rijana je uspela da nadmaši svoju veliku konkurenciju

Među najbogatijim ženama na svetu koje novac nisu nasledile, nalaze se, između ostalih, Rijana, Kim Kardašijan, Riz Viterspun.

Na Forbsovoj listi najbogatijih žena se nalaze brojne preduzetnice, direktorke, ali i javne ličnosti Amerike.

Rijana, iako ima samo 35 godina, najmlađa je bogatašica, ona zauzima 20. mesto na listi sa imovinom koja se procenjuje na 1.4 milijarde dolara. Tejlor Svift je odmah posle Rijane, a njeno bogatstvo je 740 miliona dolara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Za njima je i rijaliti zvezda Kim Kardašijan sa bogatstvom od 1.2 milijarde dolara, dok Riz Viterspun ima "samo" 440 miliona, međutim, to je svrstava u najbogatije glumica.

Madonino bogatstvo se procenjuje na 580 miliona, dok Bijonse ima 540 miliona dolara. Zanimljivo je da je Bijonse proširila svoj posao i na modnu industriju, slično je uradila i Rijana, a čak se i sestra Kim Kardašijan, Kajli Džener, sa samo 25 godina našla na ovoj listi sa vrednošću imovine od 680 miliona dolara i time zauzima 38. mesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.