Izvor: Domino Magazin, 05.Avg.2021, 10:37

Najbogatija muzičarka na svetu je Rihanna

Najbogatija muzičarka na svetu je Rihanna. Njena imovina trenutno se procenjuje na 1.7 milijardi dolara, piše Forbes. I to je čini najbogatijom na svetu, a među ženama koje imaju karijeru u zabavnoj industriji samo je Oprah Winfrey bogatija od nje. Ipak, nije muzika najveći izvor prihoda već pre svega kozmetička linija Fenty Beauty koju je […] The post Najbogatija muzičarka na svetu je Rihanna appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Rijana zvanično milijarderka

Izvor: OkRadio.rs, 05.Avg.2021

Zahvaljujući svojoj popularnosti i preduzetničkom duhu, pevačica sa Barbadosa ušla je u ekskluzivni klub ultrabogatih, a njen imetak se procenjuje na 1,7 milijardi dolara. Robin Fenti, mnogo poznatija kao Rijana, lansirala je kozmetičku kompaniju „Fenti bjuti“ 2017. godine. Umešnost u marketingu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.