Nagrade za kraljeve drame ubedljivo idu njima: Šta su u stanju da urade onda kada im fali pažnja?

Izvor: B92, 04.Dec.2021, 18:01

Nagrade za kraljeve drame ubedljivo idu njima: Šta su u stanju da urade onda kada im fali pažnja?

Nekada im očajnički treba naša pažnja, a nekad samo žele da spavaju. Iako se vode kao ravnopravni članovi porodice, mnogi ljubimci su kroz život sa ljudima navikli da imaju prostora za sebe, pa su tako naučili da pribegavaju različitim ponašanjima kako bi se izborili za barem malo pažnje.

Internet je generalno pun svakakvih video klipova ljubimaca, kreću se od najsmešnijih do nekih mnogo ozbiljnijih. Uglavnom su ljubimci predstavljeni u lepšem i pozitivnijem svetlu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali par klipova je postalo zaista viralno zbog urnebesnih reakcija ljubimaca kada im je neophpdna ljudska pažnja.

I psi i mačke pretvaraju se u prave "kraljeve drame" kada im se ne ide po volji i onda kada su im vlasnici zauzeti, pa su ova dva klipa gde se vidi kako pas tužno zavija dok ga gazda ignoriše i mačka koje pokušava da odgovori vlasnicu od posla postali hit među prvima.

Ali možda je najsimpatičniji među njima ovaj mali Jorki, koji tužno cvili, kao da mu nije dobro, samo da bi ga vlasnica mazila i uzela kod sebe. U videu je naznačeno da je pre toga bio kod veterinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.