Nagrade za British Airways

Izvor: B92, 26.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrade za "British Airways"

Avio kompanija "British Airways" osvojla je tri nagrade na ceremoniji "Ultratravel Awards" u Londonu.

Nagrade koje je ova kompanija ponela su za najbolju biznis klasu, najbolju prvu klasu i najbolju avio kompaniju na kontinentalnim letovima.

Direktor marketinga i prodaje "British Airways”-a Dru Kroli primio je nagradu u ime kompanije i ovim povodom izjavio: "Ove nagrade su dokaz da British Airways svoje putnike uvek stavlja na prvo mesto. Drago mi je da putnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i putna industrija uvažavaju trud i vredan rad naših kolega. Nagrade su uručune u trenutku kada Terminal 5 transofrmiše doživljaj putovanja naših putnika. Sa tradicijom lidera u inovacijama i dalje ćemo nastaviti da se razvijamo kako bismo pružali nabolju uslugu našim putnicima. Iako se suočavamo sa teškom situacijom, nastavljamo da dalje ulažemo i da se razvijamo. Lansiranje nove kabine prve klase do kraja godine je još jedan dokaz za to.”

Početkom meseca na dodeli "Business Traveller Middle East” nagrada, "British Airways” je proglašen za najbolju evropsku avio kompaniju. Ovo je osma godina za redom da kompanija osvaja ovu nagradu na Bliskom istoku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.