Nagađanja o imenu bebe Harija i Megan: Mnogi misle da će se zvati Dajana

Izvor: B92, 09.Mar.2021, 12:17

Nagađanja o imenu bebe Harija i Megan: Mnogi misle da će se zvati Dajana

Nakon što su Hari i Megan u intervjuu sa Oprom Vinfri objavili da čekaju devojčicu, obožavaoci na društvenim mrežama nagađaju da bi svoju ćerku mogli da nazovu Dajana po Harijevoj pokojnoj majci, princezi od Velsa.

"Mini Dajana za Megan i Harija", "Dajte detetu ime Dajana", "Sigurno će se zvati Dajana", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Ipak se čini da par neće tako da nazove devojčicu koja stiže na leto.

"Teško da će svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ćerki da daju ime Dajana. Njihova najveća briga je da bi je to učinilo većom metom za medije i znatno povećalo javni interes za život deteta. Šta god bilo ko pomislio, Hari i Megan cene svoju privatnost i žele da zaštite svoju decu od intenzivnog medijskog pritiska koji su podneli", rekao je izvor za "Page Six".

"Takođe se boje da bi ime napravilo preveliki pritisak za dete i otežalo joj sve, od upisa u školu do putovanja. I žele da ona sama pronađe svoj put u životu", dodao je izvor.

"Mogli bi da razmotre ime Dajana kao srednje ime, ali princeza Šarlot već ima to srednje ime, a Hari i Megan nikad nisu voleli kada su ih u medijima i u palati poredili sa Vilijamom i Kejt", zaključio je izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.