Na prodaju Elvisove prljave gaće

Izvor: B92, 28.Avg.2012, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prodaju Elvisove prljave gaće

Par prljavih gaća Elvisa Prislija naći će se idućeg meseca na aukciji u Mančesteru, prenosi sajt "NME".

Svetloplave gaće koje je Prisli nosio ispod jednog od svojih kombinezona tokom nastupa 1977. godine nisu nikada oprane i na njihovoj prednjoj strani je vidljiva sumnjiva žućkasta mrlja.

Mediji prenose da se očekuje da će ovaj komad donjeg veša biti prodat za 10.000 funti na aukciji Elvisove memorabilije 8. septembra u Stokportu. Gaće su deo zaostavštine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oca Elvisa Prislija, Vernona.

Na aukciji će se naći i pevačeva Biblija koja bi mogla da dostigne cenu od 25.000 dolara, kao i lični video snimci Prisile Prisli sa venčanja para i proslave Božića, porodičnih odmora i dolaska Lise Mari iz porodilišta u Grejslend.

Oko 75.000 obožavalaca nedavno se okupilo ispred Elvisovog imanja Grejslend u Memfisu kako bi obeležili 35 godina od smrti kralja rokenrola.

Prisli je preminuo 16. avgusta 1977. od srčanog udara. Imao je 44 godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na prodaju prljave gaće Elvisa Prislija

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2012

LONDON - Par prljavih gaća Elvisa Prislija naći će se idućeg mjeseca na aukciji u Mančesteru, prenosi sajt "NME".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.