Na crvenom tepihu je uvek glamurozna, a ovako izgleda kada je obična žena na ulici FOTO

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 12:14

Na crvenom tepihu je uvek glamurozna, a ovako izgleda kada je "obična" žena na ulici FOTO

Slavna glumica je slikana dok je uživala s porodicom u Majamiju.

Glumica i producentkinja Eva Longorija ne strahuje od toga da će njene fotografije bez šminke dospeti u javnost, već ponosno pokazuje kako izgleda kada provodi jedan opušten dan, u ležernom izdanju.

Kada glamur i crveni tepih zameni sportskom odećom i minimalnom šminkom, ispijanjem omiljene kafe i trenucima za uživanje sa suprugom i sinom u Majamiju, onda to izgleda ovako.

Eva je otišla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do tržnog centra kako bi obavila šta je potrebno, a za ovu priliku je odabrala odličan sportsko-elegantni stil, baš kao i kada je pred kamerama.

Široku košulju je nonšalantno vezala, a iskombinovala ju je s crnim helankama i belim patikama. Evidentno je da je "očajna domaćica" veoma negovana i da vodi računa o svom izgledu i koži, ali i da obožava imidž "bez šminke", sve popularniji među javnim ličnostima.

Pogledajte i jedan od njenih snimaka na društvenim mrežama, gde pozira bez imalo šminke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.