Na čemu Adel nikada ne štedi?

Izvor: B92, 27.Maj.2013, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na čemu Adel nikada ne štedi?

Stilista Gael Polotkrio je da pevačica jedino ne štedi na vešu, a posebno steznicima. Adele najjeftinije gaćice plati oko 45 evra, a steznike oko 200.

Iako je šesta najbogatija zvezda mlađa od 30 godina, Adele (25) i dalje voli da kupuje jeftine stvari, piše britanski Mirror. Njen stilista Gael Pol (39) otkrio je da jedino ne štedi na donjem rublju, a pogotovo steznicima.

"Ona uvek nosi steznik na crvenom tepihu. Najjeftinije gaćice koštaju 45 a steznici su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 200 evra" rekao je Pol.

Dodao je da majka sedmomesečnog dečaka Endžela nema problem sa svojim izgledom za razliku od drugih zvezda.

"Adele je zadovoljna svojim izgledom i ima samopouzdanja. Nije nesigurna za razliku od brojnih drugih koje oblačim" rekao je.

Komentarisao je da Adele često nosi crnu boju jer obožava pokojnog kantri pevača Džonija Keša koji je stalno nosio crno.

"Ona takođe voli pokojnu pevačicu i Džun Karter Keš. Ponekad se pogleda u ogledalo i kaže: "O, izgledam poput nje Gael".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.