Na Bajdenovom zvaničnom nalogu objavljena zapanjujuća fotografija FOTO

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 21:01

Na Bajdenovom zvaničnom nalogu objavljena zapanjujuća fotografija FOTO

Na "X" nalogu predsednika SAD Džoa Bajdena osvanula je nesvakidašnja fotografija, na njoj se vidi kako se Bajden smeje, dok mu laseri izbijaju iz očiju.

Fotografija je objavljena na nalogu na Iksu @JoeBiden i mnoge je iznenadila, dok su korisnici spekulisali da je možda nalog predsednika i hakovan.

Fotografija se brzo proširila društvenim mrežama nakon pobede Kanzas Siti Čifsa na Superboulu 2024.

"Baš kao što smo zacrtali", piše u opisu fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kojoj je nasmejan Bajden, dok mu laseri izbijaju iz očiju.

Deadline piše da je objava na Tviteru referenca na teoriju zavere Superboula koja uključuje nameštanje igara i podršku Tejlor Svift. Naime, republikanci su izneli teoriju zavere da će popularnost Tejlor Svift iskoristiti demokrate da dobiju impuls pred predsedničke izbore 2024.

U objavi se aludira na to da su Tejlor Svift i on glavni "krivci" za pobedu Kanzas siti čifsa u Superboulu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na Bajdenovom nalogu objavljena zapanjujuća fotografija (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2024

VAŠINGTON - Na Twitter nalogu predsjednika Amerike, Džoa Bajdena osvanula je nesvakidašnja fotografija, na njoj se vidi kako se Bajden smije, dok mu laseri izbijaju iz očiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.